Update ivm corona

Lieve klanten van Bellisimo,

Na 7 weken gesloten te zijn , kunnen we jullie eindelijk positief nieuws brengen. Vanaf aanstaande maandag mogen we weer open en kunnen we eindelijk ons vak weer gaan uitoefenen.

We willen jullie bedanken voor jullie lieve berichten die wij de afgelopen periode hebben mogen ontvangen.

Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en zullen we het hygiëneprotocol van de Nederlandse Kappersorganisatie naleven.

Hierdoor zullen wij (tijdelijk) onze openingstijden verruimen. Dit heeft als voordeel dat er minder klanten in de salon aanwezig zijn en we de 1.5 richtlijn tussen klanten beter kunnen hanteren.

Onze openingstijden zijn:
Maandag tot en met vrijdag: 08.00-20.00
Zaterdag 08.00-18.00

In het begin zal het zowel voor u als klant als voor de kappers een bijzondere ervaring worden. Het team heeft er unaniem voor gekozen om een gelaatscherm te dragen. Daarentegen verwachten wij ook van u dat u een mondkapje draagt. Bij binnenkomst zullen wij u eerst vragen naar uw gezondheid, bent u verkouden, grieperig, annuleer uw afspraak telefonisch.

Vervolgens dient u uw handen te desinfecteren met de beschikbare handgel en ligt er een mondkapje voor u klaar. Voor uw eigen veiligheid maar ook voor van onze kappers.

Na ieder bezoek wordt de werkplek inclusief gebruikte materialen gereinigd. Dit vergt tijd en middelen. Helaas zijn wij genoodzaakt om hiervoor een toeslag in rekening te brengen van € 2,50.

Conform richtlijnen mag er geen lectuur aanwezig zijn in de salon. Een bijkomend nadeel voor onze koffie-en theedrinkers is dat we voorlopig geen koffie/ thee serveren. Dit brengt weer een extra handeling met zich mee. Tegelijkertijd willen we voorkomen dat u uw mondkapje telkens moet afdoen.

Tot zover ons gewijzigd (corona) beleid.

De komende dagen zullen wij u telefonisch benaderen om een afspraak te plannen. Het online reserveringssysteem is voorlopig buiten gebruik gesteld. Wij realiseren ons dat we niet gelijk iedereen de eerste week kunnen inplannen en hopen op uw begrip, indien u iets langer moet wachten. Dit geldt ook voor de telefonische bereikbaarheid van onze salon. Momenteel worden we overspoeld door berichten, mails en is onze voicemail box nagenoeg al vol. Uiteraard een heel fijn gebaar van jullie allen.

See you soon 😃

Liefs Bellisimo Kappers B.V.